Image

PINTAKÄSITTELY

Korkealaatuiset pintakäsittelyt

Yrityksemme on perinnerakentamisen asiantuntija, joka tarjoaa myös laaja-alaisia pintakäsittelypalveluita. Luomme ainutlaatuisia ja kestäviä pintoja, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset.

Olemme erikoistuneet mm. erikoismaalaukseen, sapluunamaalaukseen, ootraukseen, väritutkimukseen ja kartoittamiseen sekä savirappaukseen. Osaamisemme takaa lopputuloksen, joka viehättää kaikkia aisteja.

Image
Image

Taidokasta erikoismaalausta

Erikoismaalaus on yksi erityisosaamisalueistamme, jossa luomme maalauksia, jotka ovat yksilöllisiä ja persoonallisia. Olipa kyseessä perinteinen tai moderni tyyli, käytämme huolella valittuja väripigmenttejä ja tekniikoita, jotta saavutamme halutun ilmeen. Jokainen maalaus on taiteellinen taidonnäyte, joka tuo tilaan upean tunnelman.

Sapluunamaalaus on toinen erikoisalaamme, jossa käytämme sapluunoita luomaan kauniita ja yksityiskohtaisia kuvioita seinille, kattoihin ja muihin pinnoille. Tämä tekniikka mahdollistaa monimuotoisen ja hienostuneen ulkoasun, joka antaa tilalle ainutlaatuisen ilmeen.

Ootraus ja savirappaus

Ootraus on taitolaji, jossa käytämme perinteistä tekniikkaa antaaksemme puupinnoille ikivanhan ja kuluneen ilmeen. Luomme Ootrauksella autenttisen patinan ja luonnollisen kulutuksen vaikutelman, joka tekee pinnasta kiehtovan ja aitoon tyyliin sopivan.

Savirappaus puolestaan on erikoisalaamme, jossa käytämme perinteistä savirappaustekniikkaa luodaksemme luonnollisen, hengittävän ja kestävän pinnan. Savirappaus antaa tilalle pehmeän ja orgaanisen ulkoasun.

Image
Image

Väritutkimus ja kartoitus

Väritutkimus ja kartoitus ovat tärkeä osa pintakäsittelyosaamistamme. Tunnemme perinteiset väripaletit ja vanhat maalaustekniikat, ja pystymme tutkimaan alkuperäisiä värejä ja sävyjä, jotta voimme palauttaa historiallisten kohteiden alkuperäisen loiston. Samalla kartoitamme pintakäsittelyn tarpeet ja valitsemme parhaat materiaalit ja menetelmät pitkäaikaisen kestävyyden takaamiseksi.

Pintakäsittelystä vastaavat

Huomioithan, että työmme luonteeseen kuuluu vahva keskittyminen siihen työhön jota juuri teemme. Pystymme harvoin vastaamaan puheluihin työn aikana. Parhaiten tavoitat meidät laittamalla sähköpostia, viestiä tai lähettämällä soittopyynnön.