Image

RESTAUROINTI

Kunnioitamme perinteitä - rakennusten restaurointipalvelut taidolla ja kokemuksella

Ymmärrämme, että hirsirakennusten restaurointi vaatii erityistä osaamista ja herkkyyttä alkuperäisen ilmeen säilyttämiseksi. Käytämme vain parhaitamatriaaleja ja perinteisiä työmenetelmiä varmistaaksemme, että lopputulos on täydellinen.

Otamme jokaisen yksityiskohdan huomioon. Huolellinen työskentelymme takaa, että hirsirakennuksesi saa uuden elämän säilyttäen samalla sen uniikin ja autenttisen tunnelman.

Image
Image

Elvytämme kauneuden ja palautamme vanhat aarteet entiseen loistoonsa

Viimeistelymme on aina huippuluokkaa. Olipa tavoitteenasi säilyttää vanha charmikas ilme tai tuoda moderni kosketus vanhaan rakennukseen, ammattitaitoinen tiimimme tekee unelmistasi totta. Tarkkuus ja yksityiskohtiin panostaminen ovat meille kunnia-asia. Voit luottaa siihen, että lopputulos on aina paras mahdollinen.

Anna meidän palauttaa hirsirakennuksesi entiseen kukoistukseensa ja herättää historia eloon. Teemme vaativia projekteja joissa voimme käyttää ammattitaitoamme, kokemustamme ja intohimoamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Restauroinnista vastaava

Huomioithan, että työmme luonteeseen kuuluu vahva keskittyminen siihen työhön jota juuri teemme. Pystymme harvoin vastaamaan puheluihin työn aikana. Parhaiten tavoitat meidät laittamalla sähköpostia, viestiä tai lähettämällä soittopyynnön.

JUKKA KUKKONEN

Image