ARVOKKUUDEN VOI SÄILYTTÄÄ JA TUNTEEN HERÄTTÄÄ HENKIIN

Image

VANHOJEN RAKENNUSTEN KUNNOSTAMINEN PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN

Haluamme säilyttää ja herättää henkiin rakennuksen alkuperäisen hengen kunnioittaen sen luonnetta, historiaa ja rakennustapaa. Oikeat menetelmät ja puhtaat luonnonmateriaalit tekevät rakennuksesta terveen ja kestävän.

Image

Keskitymme vanhojen hirsirakennuksien kokonaisvaltaiseen urakointiin.

Jokainen rakennus on yksilö, eivätkä samat menetelmät sovellu kaikkiin kohteisiin. Oikeiden menetelmien , materiaalien ja yksilöllisen esteettisyyden ymmärtäminen syntyy kokemuksen ja vahvan ammattitaidon kautta.

Suhtaudumme samalla huolellisuudella kaikkiin kohteisiimme, pieniin ja suuriin.

Jokainen työmme on referenssi seuraavaan

Otamme aina huomioon rakennuksen kulttuurihistoriallisen arvon ja rakennuksen suhteen lähiympäristöön. Lisäksi  tärkeää on myös asiakkaan oma arvomaailma , suhde rakennukseen ja tarpeet. Pyrimme säilyttämään ne rakennuksen ominaispiirteet, jotka tekevät siitä yksilöllisen.
Haluamme  tuoda esiin ajan kerrostumat , säilyttää rakennuksen toimintaperiaatteet ja rakenteet sellaisina kuin ne ovat olleet tai ovat siihen sopivia.

Vanhan säilyttäminen ei tarkoita nykyajasta luopumista. Nykymukavuuksien yhdistäminen vanhaan rakennukseen vaatii kokemusta, huolellisuutta ja kekseliäisyyttä. Vanhan talon henki ja arvo voidaan säilyttää käyttömukavuuksista luopumatta.
Image

Aikonen-yhtiöt Oy

Y: 2569281-6
Ahlaistentie 648, 29700 AHLAINEN