Image

PALVELUT YRITYKSILLE

Haluamme säilyttää ja herättää henkiin rakennuksen alkuperäisen hengen kunnioittaen sen luonnetta, historiaa ja rakennustapaa. Oikeat menetelmät ja puhtaat luonnonmateriaalit tekevät rakennuksesta terveen ja kestävän.

Image
TÄHÄN LISTA PALVELUISTA YRITYKSILLE
PALVELU 1
Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et.

Jokainen työmme on referenssi seuraavaan

Otamme aina huomioon rakennuksen kulttuurihistoriallisen arvon ja rakennuksen suhteen lähiympäristöön. Lisäksi  tärkeää on myös asiakkaan oma arvomaailma , suhde rakennukseen ja tarpeet. Pyrimme säilyttämään ne rakennuksen ominaispiirteet, jotka tekevät siitä yksilöllisen.
Haluamme  tuoda esiin ajan kerrostumat , säilyttää rakennuksen toimintaperiaatteet ja rakenteet sellaisina kuin ne ovat olleet tai ovat siihen sopivia.

Vanhan säilyttäminen ei tarkoita nykyajasta luopumista. Nykymukavuuksien yhdistäminen vanhaan rakennukseen vaatii kokemusta, huolellisuutta ja kekseliäisyyttä. Vanhan talon henki ja arvo voidaan säilyttää käyttömukavuuksista luopumatta.
Image

Aikonen-yhtiöt Oy

Y: 2569281-6
Ahlaistentie 648, 29700 AHLAINEN